RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Quiche met Brie Ham en Walnoten


Quiche met Brie, Ham en Walnoten

Heerlijk hartige taart of quiche
Ik maak het eigenlijk te weinig
deze leek me ook erg lekker
Dus maar vlug uitproberen
Ik ben alleen zelf niet zo van de selderij....
Maar prei lijkt me een prima vervanger.

Ingredienten:

1 granny smith appel
4 eieren
250 gram hamblokjes
7 plakjes bladerdeeg
200 gram roombrie
scheutje olijfolie
1 struik bleekselderij
200 gram volle  kwark
60 gram walnoten

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200°C en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. 
Spoel de stengels bleekselderij goed af, snijd de lelijke plekjes eruit en snijd ze vervolgens in halve maantjes.
 Hak de walnoten grof en vet de quichevorm in met boter.
Bekleed de quichevorm met het ontdooide bladerdeeg. 
Verhit de olie in een koekenpan en bak de bleekselderij hierin een minuut of 5 om het wat zachter te maken. 
Schep de bleekselderij in de vorm en doe ook de hamblokjes en driekwart van de noten erbij. 
Klop vervolgens de eieren los in een ruime kom en roer de kwark en eventueel een snufje zout erdoor. 
Schenk dit mengsel over de bleekselderij. 
Snijd de brie en de appel in plakken en leg ze dakpansgewijs over de vulling. 
Strooi de rest van de noten erover. 
Schuif de vorm ongeveer een half uur in de oven.
 Houd de quiche een beetje in de gaten. 
Als de noten dreigen te verbranden en de baktijd is nog niet voorbij, leg er dan een stukje aluminiumfolie over. 


 

0 reacties:

Een reactie posten