RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Caribische Oliebollen met Krab


Caribische Oliebollen met Krab

Ingredienten:


250 gr oliebollenmix

5 dl melk
2 blikjes krab a 170 gr
4 lente-uitjes, fijngesneden
1 eetlepel fijngesneden verse koriander
1/2 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
sap en schil van 1 limoen
1 ei
zonnebloemolie

Bereidingswijze:

Zeef de bloem boven een beslagkom.
Klop het ei los in de melk en voeg het mengsel al roerende toe
aan de bloem tot een glad, dik beslag ontstaat.
Roer het krabvlees los met een vork en voeg het met het vocht,
lente-ui, koriander, peper, limoenschil en -sap toe aan het beslag.
Meng de ingredienten goed en laat het beslag een halfuur in
een warme omgeving rijzen.
Verhit de frituur op 180°C.
Vet een kleine ijsbolletjestang of 2 eetlepels in met olie
en schep hiermee het beslag in de frituur.
Bak de oliebollen tot ze aan alle kanten goudbruin zijn.
Laat ze goed uitlekken en serveer ze warm.

Lekker met een frisse dip van
1 en 1/2 dl yoghurt 
1/2 eetlepel gehakte
1 theelepel limoensap,
1/2 theelepel chilipoeder
1/2 heelepel lkomijn
zout en peper

Vermeng alles goed en doe in een kommetje
Presenteer bij de oliebollen.

0 reacties:

Een reactie posten