RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Slowcook Peertjes in de Rode Wijnsaus


Slowcook Peertjes in de Rode Wijnsaus

Ingredienten

1 kilo peren (Wilder Gieseman)
1 fles fruitige rode wijn
150 gram suiker
3 eetlepels honing
1 kaneelstokje
2 steranijs
2 kardemompeulen (gekneusd)
1 vanillestokje (open)
2 kruidnageltjes
2 zwarte peperkorrels
1 stuk citroenschil
sap van 1 citroen

Bereiden

Schil de peren (laat het steeltje eraan)
Snij een schijfje van de onderkant zodat de peertjes rechtop kunnen staan
Besprenkel de peertjes met citroensap zodat ze niet bruin worden
*Doe de wijn in de slowcooker met de suiker en de honing en de rest van de kruiden
Leg de deksel op de slowcooker en zet op hoog voor 30 minuten
Roer af en toe tot de suiker is opgelost*
Vanaf * tot * kun je ook in een steelpannetje doen.
Is de suiker op gelost kunnen de peertjes in het sap in de slowcooker
Zet de slowcooker op hoog voor 2 a 4 uur (hangt van de grootte van de peer af)
Haal de peertjes uit de pan
Giet de wijn uit de slowcooker in een steelpannetje
Zet op hoog vuur en laat de saus indikken (10 minuten)
Maak de saus iets dikker met een beetje maizena
(even oplossen in water en in de saus gieten)
Laat even doorkoken
Giet de wijnsaus in een schaal en zet de peertjes erin.
Je kunt dit ook in een gewone pan op het vuur maken
Zet het vuur dan heel laag en zet er een vlamverdeler onder


0 reacties:

Een reactie posten