Shortbread met Stilton en Rozemarijn
Een boterkoekje met Stilton en Rozemarijn en Peper
Lekker bij een kaasplankje
Ingredienten:
1 cup Stilton kaas (kamertemperatuur en verkruimeld)
125 gram boter (kamertemperatuur)
1 cup bloem
1/2 cup maizena
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel gekneusde peperkorrels
1/2 eetlepel verse rozemarijn (gehakt)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 170 graden celsius
Mix de boter met de Stilton tot ze romig is
Zeef de bloem in een kom met de maizena en peper en zout
Doe bij het botermengsel
Klop alles goed door elkaar
Schep als laatste de rozemarijn erdoor
Vorm van het deeg koekjes
Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik
Laat ze 30 minuten opstijven in de koelkast
Bak de koekjes tot ze lichtbruin worden ca. 8 tot 14 minuten
Haal ze uit de oven en laat afkoelen
N.B.
De koekjes zijn dan nog zacht
Maar knapperig als ze afgekoeld zijn
0 reacties:
Een reactie posten