RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Irish Trifle met Whiskey


Irish Trifle met Whiskey

Trifle met vruchten is wel bekend
Maar deze variant word niet zo gauw gemaakt.
Je kunt deze trifle ook versieren met kersen
Kersen en chocolade passen goed bij elkaar
Maar zonder ook erg yummie.

Ingredienten:

1 chocolade cake (of maak zelf chocoladecake)
1 cup guinnes bier
180 gram cream cheese (zacht)
1/3 cup Bailey`s Irish Cream
1 cup poedersuiker
2 cup slagroom (opgeklopt)
30 caramels
6 eetlepel Irish Whiskey

Bereiden:

Snijd de cake in blokjes (bewaar een plak voor garnering)
Besprenkel ze met 1/2 a 1 cup bier en laat intrekken
Doe de cream cheese in een kom en mix dit tot een luchtig geheel
Voeg de poedersuiker en de Bailey`s toe en mix voorzichtig tot een geheel
Schep de geklopte room erdoor en zet opzij.

Smelt de caramels in een steelpannetje op laag vuur
Voeg 2 a 3 eetlepels whiskey toe en laat het smelten
Is het te dik voeg dan nog een eetlepel whiskey erbij.

Leg een laag cakestukjes in de trifle schaal
Schep een laag cream cheese/room over de cake
Besprenkel dit met caramelsaus.
Herhaal deze lagen en eindig met een laagje cream cheese / room mengsel
Verkruimel de plak weggezette cake en schep in het midden van de trifle wat verkruimelde cake
Druppel hier wat caramelsaus over....




0 reacties:

Een reactie posten