RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gerookte Goudse Kaas Scones



Gerookte Goudse Kaas Scones


Ingredienten:

Voor de scones:

2 cups bloem
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper 
1 theelepel  suiker
1 theelepel baksoda (zuiveringzout)
125 gram boter  (snij in achten)
1 ei
1/2 cup slagroom
1/2 cup goudse rookkaas 
1 ei om te besmeren en 1 eetlepel slagroom (samen los geklopt)

 Bereiden:

Voor de scones:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Doe de bloem zout peper en zuiveringszout in een keukenmachine
Gebruik de pulse knop om alles even te mixen
Voeg de helft van de boter toe en gebruik weer de pulseknop om de boter erin te werken
Voeg daarna de slagroom, ei  en de rest van de boter toe.
Als dit is vermengd doe je de geraspte kaas erbij en pulse nog even met de knop
Haal het deeg uit de kom (het luikt kruimelig maar je knijpt het zo tot een bal)
vorm en rol het deeg uit tot een rechthoek
Snij het in 3 repen en leg die op elkaar
Rol het deeg nu uit snij het in 6 stukken
Snij er 6 stukken van
Leg ze op de bakplaat en bestrijk met mengsel ei en slagroom
Bak ze in de over ca 30 minuten tot ze goudbruin en luchtig zijn.


0 reacties:

Een reactie posten