RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kerstsalade Truffelgeitenkaas Pompoen Dadels en Stoofpeertjes


Kerstsalade van Truffelgeitenkaas Pompoen Dadels en Stoofpeertjes

Ingrediƫnten

voor 4 personen
bakpapier

200 g pompoenblokjes
olijfolie
zout
peper
100 gram truffelgeitenkaas
50 gram medjouldadels
2 eetlepels truffelmayonaise
2 eetlepels rode balsamicoazijn
2 eetlepels Griekse yoghurt
75 gram eikenbladsla-melange
100 gram stoofperen op siroop uitgelekt
100 gram cranberry en cashewnotenmix

Bereiden:

Kooktijd: 10 min.
Extra tijdsinformatie: + 20 minuten oventijd

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de pompoenblokjes erover.
 Besprenkel met wat olijfolie, breng op smaak met zout en peper. 
Bak de pompoenblokjes 20 minuten af in de oven.
Schaaf de truffelgeitenkaas in plakjes.
 Halveer de medjouldadels, verwijder de pitten.
Meng de truffelmayonaise, balsamicoazijn en Griekse yoghurt. 
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Neem een grote saladeschaal en verdeel hier de eikensbladslamelange, dadels, stoofperen, cranberrynotenmix, pompoenblokjes en truffelgeitenkaas over.
Besprenkel de salade met de truffeldressing en serveer direct.

TIP:

Geef er een kannetje extra dressing bij



0 reacties:

Een reactie posten