Christmas Time
dinsdag 6 december 2022
Traditionele Schotse Chranachan
›
Traditionele Schotse Chranachan ..... Dit dessertje is zo gemaakt Echt een receptje voor Kerst Het ziet er ook lekker uit Lijkt een beetje...
woensdag 19 oktober 2022
Geitenkaas Truffels
›
Geitenkaas Truffels Lekkere hartige truffels Lekker bij een borrel of als onderdeel van een koud buffet Ingredienten: 200 gram geitenkaas sc...
Anti Pasti Borrelbrood
›
Anti Pasti Borrelbrood Dit kan niet anders dan lekker zijn... Voor mij een koel roseetje en lekker peuzelen Ingredienten: 2 takjes verse...
vrijdag 14 oktober 2022
Over Wild......
›
Wild...... Eend, konijn, ree,haas, everzwijn.... Het najaar is altijd hét moment bij uitstek om te genieten van een sappig stukje wild. In h...
Klassieke Hazenbout
›
Klassieke Hazenbout Ingredienten: 4 hazenbouten 2 eetlepels boter 1 ui in halve ringen 2 wortelen in schijfjes 200 gram gerookt spek in repe...
Reebiefstuk met Wildjus van Port en Sinaasappel
›
Reebiefstuk met Wildjus van Port en Sinaasappel Ingrediënten 4 ree biefstuk Olijfolie 25 gr roomboter 1 teen knoflook, fijn gehakt 15 mini s...
Wildragout van Wildzwijn en Ree
›
Wildragout van Wildzwijn en Ree Ingredienten: 300 gram gaar wild, hert en/of wild zwijn 75 gram roomboter 75 gram bloem 800 ml paddensto...
Wild Gehaktballen
›
Wild Gehaktballen Ingredienten: 500 gram wildgehakt, ( hert en wild zwijn ) 1 ei 5 eetlepels panko of paneermeel 1 theelepel gedroogde ti...
Wild Stroganoff
›
Wild Stroganoff Ingredienten: 600 gram everzwijnstoofvlees (of van hert) 250 gram champignons 4 plakjes provolone (of halfharde kaas) 4 zuur...
Reeragout met Appel, Veenbessen en Knolselderpuree
›
Reeragout met Appel Veenbessen en Knolselderpuree Ingredienten: 1/2 kilo reestoofvlees 50 gram boter 2 wortelen (in plakjes) ui (grote, fijn...
›
Homepage
Internetversie tonen