Gevulde Eitjes met Zalm
Deze lekkere gevulde eitjes kwam ik tegen op het bloggie van Annemiek
De moeite waard om er even rond te kijken..
Heerlijke receptjes heeft ze...
Deze vond ik mooi en lekker voor de feestdagen.
Ingrediënten
3 eieren
1 thelepel dijon mosterd
1 eetlepel crème fraîche
25 gram gerookte zalm
1/4 sjalot (heel fijngesnipperd)
cayennepeper
1/4 citroen
zout en peper
paar sprietjes bieslook
Bereiden:
Prik een gaatje in de eieren en leg ze in een ruime kookpan onder water.
Breng het water aan de kook en haal de pan van het vuur zodra het water kookt.
Doe de deksel op de pan en laat de eieren circa 12 minuten in het hete water garen.
Pel de eieren, halveer ze en lepel voorzichtig het eigeel eruit.
Prak de dooiers fijn en meng ze in een kom met de mosterd, crème fraîche, gerookte zalm en sjalot.
Breng verder op smaak met wat cayennepeper, citroensap en zout en peper.
Vul de eieren met het zalmmengsel en garneer met wat sprietjes bieslook.
0 reacties:
Een reactie posten