RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Frambozen Witte Chocolade Whoopies


Frambozen Witte chocolade Whoopies

Whoopies zijn ook een hele rage
Het zijn kleine koekjes met een vulling ertussen
ook hier zitten weer heerlijke beauty`s tussen
Dit recepie is er 1 van.....


Ingredienten:
72 koekjes (36 whoopies)

1/2 cup zachte boter
1 cup suiker
2 cups bloem
1/2 theelepel zuiveringszout
1/4 theelepel zout
1 ei
1 theelepel vanille extract
1/2 cup karnemelk
1/2 cup frambozenjam (zonder pitjes)
Chocolade mascarpone vulling
75 gram witte chocolade
1/4 cup slagroom
1/2 cup mascarpone
1/4 cup zachte boter
1/2 theelepel vanille extract
4 cups poedersuiker

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 190 graden celsius
Bekleed een bakblik met bakpapier
Zet opzij
Klop de boter met de mixer ca 30 seconde
Voeg de suiker, zuiveringszout en zout toe
Klop tot alles goed gemengd is
Schraap de rand van de kom schoon zodat het ook vermengd word
Klop het ei en de vanille extract erdoor
Voeg de bloem toe
Klop tot het is opgenomen
Giet de karnemelk erbij
Blijf kloppen tot een mooi deeg
Schep een theelepel van het deeg op de bakplaat
Laat 3 cm ruimte tussen de koekjes
Bak ze 7 a 8 minuten
Laat ze afkoelen op een rek
Haal de koekjes van het bakpapier

Maak de vulling:

Verhit op laag vuur in een kleine pan 1/4 van de slagroom met de witte chocolade
Als de chocolade is gesmolten de pan van het vuur halen
Roer tot het is afgekoeld (15 minuten)
Klop op halfhoge snelheid de 1/2 cup mascarpone cheese met 1/4 cup zachte boter in een kom
Voeg een 1/2 theelepel vanille extract toe
Klop tot het goed vermengd is
Voeg 4 cups poedersuiker toe (beetje bij beetje)
Is dit helemaal verwerkt dan mag het chocolade mengsel erbij geklopt worden
Laat 30 minuten opstijven
Doe het mengsel in een spuitzak.
*Besmeer een koekje met 1/4 theelepel frambozenjam
Spuit een beetje chocolade mascarpone mengsel op het koekje
Plaats er een ander koekje op
Bespuit de bovenkant van het koekje met chocolade mascarpone mengsel*
Herhaal van * tot * met de andere koekjes
Zet ze op een schaal en bestrooi met poedersuiker

Tip:Je kunt de koekjes 3 dagen bewaren in de koelkast
3 maanden in de vriezer


Bron: BHG

0 reacties:

Een reactie posten