RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Eendenborst met Ananas



Eendenborst met Ananas

Ingredienten:

800 gram dikke eendenborstfilets 
1/2 verse ananas
5 eetlepels vloeibare honing
10 cl sinaasappelsap
1 dl ciderazijn
1 stokje kaneel
1 snuifje gemalen steranijs
1 kruidnagel
1,5 eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen 
peper, zout

Bereiden:

Snij het vel van de eendenborsten kruiselings in. 
Leg ze met de velkant naar beneden in een droge pan met antiaanbaklaag. 
Begin te bakken op laag vuur. 
Verhoog het vuur een beetje wanneer het vet begint te smelten, 
Laat aan beide kanten goudbruin bakken, verwijder tussendoor het vrijgekomen braadvet.
 De baktijd is afhankelijk van de dikte van het vlees (het moet binnenin roze zijn).
Snij intussen de ananas in schijven en verwijder het harde kerndeel.
Kruid de gare eendenborsten met peper en zout, neem ze uit de pan en hou ze warm.
Verwijder nagenoeg al het braadvet uit de pan en leg er de schijven ananas in. 
Laat ze goudbruin bakken op hoog vuur, leg ze dan op een warm bord. 
Giet de azijn, het sinaasappelsap en de honing in de pan.
 Roer de bakresten los, voeg de specerijen en het bindmiddel toe, roer en laat 2 minuten inkoken op middelhoog vuur. 
Breng op smaak met peper en zout. 
Verwarm eventueel de ananas in de saus.
Snij intussen de eendenborsten in plakken en verdeel ze over warme borden. 
Bedruip ze met een beetje saus en serveer ze met de ananas en met rijst.

Bron: Delhaize

0 reacties:

Een reactie posten