Caramel Zeezout Fondue
Dat Boska veel heeft op het gebied van kaas wisten jullie waarschijnlijk al
Van schaven tot raspen en van fonduepannetjes tot potten met ingredienten om zelf eens kaas te maken. (wat wij zeker eens gaan proberen.
Dit recept kwam ik ook tegen tussen de recepten van fondue
Een leuk idee voor een feestje of met de kerst als dessert
Keus volop...
Klik onderaan dit recept eens op de bronvermelding
Je komt dan op de website van Boska en vind je veel meer leuke ideen en recepten.
Ingrediƫnten:
400 gram zachte karamel fudge
1 scheut slagroom (ongeklopt)
8 marshmallows (fijngesneden)
Grof zeezout
Erbij te serveren
Aardbeien
Toastjes
Frambozen
Pretzels
Marshmallows
Appel en ander fruit
Bereiden:
Doe de zachte karamel fudge, de ongeklopte slagroom en fijngesneden marshmallows in een steelpan.
Laat het geheel, al roerend, in ca 15 minuten op een laag vuur rustig smelten.
Haal de pan van het fornuis en giet het over in een Tapas Fondue.
Het waxinelichtje houdt de fondue warm.
Voeg ten slotte naar smaak een beetje grof zeezout toe.
Serveer in een Boska Tapas Fondue met zoete en zoute dippers.
Bron Boska
0 reacties:
Een reactie posten