Gesuikerde Cranberry`s
Ik ben gek op cranberries...
Ik heb het al eens verteld denk ik
En recepten met cranberries zijn ook welkom
Bij Gastronomie vond ik dit recept
Leuk om te zien en leuk om te maken
Op deze manier zijn het net bevroren besjes
Leuk om Taarten, Cake, IJs en Yoghurt mee te versieren....
Ingredienten:
1 cup water
1 cup verse cranberries1 cup kristalsuiker
1/2 cup fijne suiker
Bereiding:
Was de cranberries en haal de lelijke ertussen uit
Zet even opzijDoe het water en de kristalsuiker in een pannetje
Breng aan de kook en zet opzij
Doe het suikerstroopje en de cranberries in een kom
Dek het af en laat 4 uur staanDoe de cranberries in een vergiet of zeef en laat uitlekken
Leg de cranberries op een bakplaat om te drogen op kamertemperatuur (ca 1 uur)
Bij puddings of ijs
Maar niks let je om ze zo op te eten
Bron:
3 reacties:
En ze ZIJN toch lekker zo, heb deze vorige week gemaakt...heerlijk ♥
PS je kunt het beste poedersuiker gebruiken voor het buitenste laagje, is heel fijn en smaakt heerlijk (heb helemaal poedersuiker gebruikt trouwens ;) )
Ja dat kan ook.
Dan hebben ze in de sneeuw gerold.
Met de fijne suiker is het net rijp wat aan gevroren is.
Maar hoe je het maakt....
Het is gewoon lekker :-))
(ik ga de poedersuiker ook maken
Dan heb je varia
Groetjes..
Jeanne
Een reactie posten