Avocado met Grapefruit en Sumiri
Ingredienten:
1 grapefruit
4 surimi(krab)sticks
¼ krop ijsbergsla
2 avocado's
1 limoen
olijfolie
versgemalen peper
Bereiden:
Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd ze fijn
Haal de surimisticks iets los en snijd ze dan klein
Snijd de ijsbergsla flinterdun in reepjes
Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en prak het fijn of snijd het in kleine blokjes ( bewaar de avocadoschillen)
Schep de fijngesneden surimi, de grapefruit en Boursin Mini's erdoor.
Maak het geheel verder op smaak af met limoensap, wat limoenrasp, olijfolie en versgemalen peper naar smaak.
Vul de lege avocadoschillen met de 'salade'.
Leg op 4 bordjes een bergje fijngesneden sla zet hier de gevulde avocado's op.
Serveer eventueel met toast
Bron:Boursin
0 reacties:
Een reactie posten