RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~


Avocado met Grapefruit en Sumiri



Ingredienten:

1 kuipje Boursin Mini's
1 grapefruit
4 surimi(krab)sticks
¼ krop ijsbergsla
2 avocado's
1 limoen
olijfolie
versgemalen peper

Bereiden:

Snijd de schil royaal met een scherp mesje van de grapefruit zo dik dat je ook het vliesje rond de partjes meeschild.
Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd ze fijn
Haal de surimisticks iets los en snijd ze dan klein
Snijd de ijsbergsla flinterdun in reepjes
Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en prak het fijn of snijd het in kleine blokjes  ( bewaar de avocadoschillen)
Schep de fijngesneden surimi, de grapefruit en Boursin Mini's  erdoor.
Maak het geheel verder op smaak af met limoensap, wat limoenrasp, olijfolie en versgemalen peper naar smaak.
Vul de lege avocadoschillen met de 'salade'.
Leg op 4 bordjes een bergje fijngesneden sla zet hier de gevulde avocado's op.
Serveer eventueel met toast

Bron:Boursin

0 reacties:

Een reactie posten