Gevulde Forel:
Ingredienten:
16 plakjes ontbijtspek
50 g boter2 sjalotjes fijngehakt
1 teentje knoflook fijngehakt
150 g champignons in plakjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 ei
2 eetlepels bloem
4 forellen
Extra:
4 velletjes bakpapier of folie om de vis in te pakken
Bereiden:
4 plakjes spek in reepjes snijden.
In 15 g boter ongeveer 3 minuten uitbakken.
Champignons toevoegen, ongeveer 10 minuten bakken tot vocht verdampt isIets laten afkoelen
1 eetlepel peterselie, ei en bloem erdoor roeren.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Forellen met mengsel vullen en om iedere vis 3 plakjes spek wikkelen, kop en staart vrijlaten. Forel op het velletje bakpapier leggen
Rest van boter erover verdelen
Pak de forel in het bakpapier in (mooi pakketje van maken)
In midden van oven ongeveer 20 minuten bakken Haal uit de oven en maak de pakketjes open
Kop en staart met rest van peterselie bestrooien
Serveer de pakketjes op een verwarmd bord
Geef er sla en frietjes bij
0 reacties:
Een reactie posten