RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Eggnog Panacotta


Eggnog Panacotta

Ingredienten

3 1/2 cups melk
5 grote eidooiers
3/4 cup suiker
1 cup slagroom
2 eetlepels lichte rum
verse nootmuskaat
1 eetlepel gelatine poeder

Bereiden:

Vul een grote kom met ijswater en zet opzij
Giet 2 cups melk in een steelpan en breng aan de kook
Klop in een andere kom de eidooiers en suiker en mix tot ze lichtgeel van kleur is
Giet de helft van de hete melk in de kom met het eimengsel onder voortdurend roeren
Giet dit mengsel bij de melk in de steelpan
Op laag vuur onder constant roeren met houten lepel dik laten worden
Haal van het vuur af en roer en gelijk 1 en 1/2 cup koude melk door en de slagroom
Giet door een zeef in een kom die in het ijswater staat
Doe de rum en de nootmuskaat erbij
Voeg de gelatine in een kom met 1/2 cup van de eggnog
Roer goed door tot het is opgelost en giet bij het eggnog mengsel in de kom
Doe alles in de steelpan en breng tegen de kook aan onder voortdurend roeren
Giet door een zeef
Verdeel de eggnog over 4 kopjes of ramekins
Zet ze koel weg voor 2 en 1/2 tot 3 uur

Bron: Martha Stewart

0 reacties:

Een reactie posten