RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Brie Kersen Cup


Brie Kersen Cups

Ingredienten:

Bladerdeeg (bevroren en ontdooid)
1/2 cup kersenjam
1oo gram brie in blokjes
1/4 cup pecan of walnootjes (gehakt)
2 eetlepels bieslook (fijn gesneden)

Bereiden:

Verwarm de oven op 180 graden celsius
Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd het in 36 hoekjes
Leg het deeg in een ingevette muffin vorm
Bak 10 minuten in de oven
Haal de vorm eruit en druk met de steel van een houten lepel de bodem naar beneden, om cupjes te creeren.
Bak 6 a 8 minuten langer tot ze goudbruin zijn.
Druk als je de vorm eruit haalt nogmaals de bodem naar beneden
Schep er een halve theelepel kersenjam in 
Doe hier een blokje kaas op
Strooi er nootjes en bieslook over
Bak nog eens 3 a 5 minuten tot de kaas is gesmolten.



0 reacties:

Een reactie posten