Brie Kersen Cups
Ingredienten:
Bladerdeeg (bevroren en ontdooid)
1/2 cup kersenjam
1oo gram brie in blokjes
1/4 cup pecan of walnootjes (gehakt)
2 eetlepels bieslook (fijn gesneden)
Bereiden:
Verwarm de oven op 180 graden celsius
Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd het in 36 hoekjes
Leg het deeg in een ingevette muffin vorm
Bak 10 minuten in de oven
Haal de vorm eruit en druk met de steel van een houten lepel de bodem naar beneden, om cupjes te creeren.
Bak 6 a 8 minuten langer tot ze goudbruin zijn.
Druk als je de vorm eruit haalt nogmaals de bodem naar beneden
Schep er een halve theelepel kersenjam in
Doe hier een blokje kaas op
Strooi er nootjes en bieslook over
Bak nog eens 3 a 5 minuten tot de kaas is gesmolten.
Bron:Taste of Home
0 reacties:
Een reactie posten