RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gruyere en Krab Palmiers


Gruyere en Krab Palmiers

Vinden jullie zoute en kaas koekjes ook zo lekker
Deze variant is een beetje luxer
Er zit krab bij...
Dat is nog eens een chique hapje

Ingredienten:

1 groot ei (losgeslagen)
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel verse tijm (gehakt of 1/4 theelepel gedroogde tijm)
1 theelepel dyon mosterd
1/2 theelepel peper
1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
1/2 theelepel ramenas (potje)
1/4 theelepel worchestershire saus
150 gram Krabvlees (blikje)
100 gram panchetta (fijn gesneden)
1 verpakking bladerdeeg (uit vriesvak)
1/2 cup cheddar of Gruyere kaas (geraspt)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
In een kleine kom doe je de eerste 8 ingredienten.
Schep hier de krab doorheen
Bak in een kleine koekenpan de panchetta niet knapperig 
Laat uitlekken op keukenpapier
Rol het bladerdeeg uit
Doe de helft van het krabmengsel op de helft van het bladerdeeg
Stooi de helft van de kaas en de pancetta over
Rol dit op tot de helft
Doe op de andere helft  de rest van het krabmengsel en de rest van de kaas en panchetta
Rol dit op tot de opgerolde kanten elkaar raken
Zet dit voor een klein uurtje koel weg.
Haal uit de koeling
Snij mooie plakjes van de rol ca. 1 & 1/2 cam dik
Leg de rolletjes plat op een bakplaat die bekleed is met bakpapier
Bak ze goudbruin en knapperig
Laat 2 minuten afkoelen en leg ze dan op een rek om helemaal af te koelen.




0 reacties:

Een reactie posten