Gruyere en Krab Palmiers
Vinden jullie zoute en kaas koekjes ook zo lekker
Deze variant is een beetje luxer
Er zit krab bij...
Dat is nog eens een chique hapje
Ingredienten:
1 groot ei (losgeslagen)
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel verse tijm (gehakt of 1/4 theelepel gedroogde tijm)
1 theelepel dyon mosterd
1/2 theelepel peper
1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
1/2 theelepel ramenas (potje)
1/4 theelepel worchestershire saus
150 gram Krabvlees (blikje)
100 gram panchetta (fijn gesneden)
1 verpakking bladerdeeg (uit vriesvak)
1/2 cup cheddar of Gruyere kaas (geraspt)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
In een kleine kom doe je de eerste 8 ingredienten.
Schep hier de krab doorheen
Bak in een kleine koekenpan de panchetta niet knapperig
Laat uitlekken op keukenpapier
Rol het bladerdeeg uit
Doe de helft van het krabmengsel op de helft van het bladerdeeg
Stooi de helft van de kaas en de pancetta over
Rol dit op tot de helft
Doe op de andere helft de rest van het krabmengsel en de rest van de kaas en panchetta
Rol dit op tot de opgerolde kanten elkaar raken
Zet dit voor een klein uurtje koel weg.
Haal uit de koeling
Snij mooie plakjes van de rol ca. 1 & 1/2 cam dik
Leg de rolletjes plat op een bakplaat die bekleed is met bakpapier
Bak ze goudbruin en knapperig
Laat 2 minuten afkoelen en leg ze dan op een rek om helemaal af te koelen.
Bron: Taste of Home
0 reacties:
Een reactie posten