Vijgen met Geitenkaas en Pistachenootjes
Op het blog van Francine vind je haar heerlijke recepten
Neem eens een kijkje bij haar
Zeker de moeite waard net zoals dit recept
Klik onder het recept op de link
Ingredienten voor 6 personen
6 rijpe vijgen
1eetlepel pistachenoten ( ongezouten)
100 gram geitenkaas
1eetlepel goede kwaliteit balsamico azijn
zwarte peper
Bereiden:
Halveer de vijgen (met steeltje en al) in de lengte en leg ze op een bordje.
Als de vijgen iets te bol zijn aan de onderkant dan snijd je er een dun plakje af zodat ze niet omvallen
Hak de pistachenoten grof.
Verkruimel de geitenkaas en leg een hoopje op elke vijg.
Strooi hier met beleid wat gehakte pistachenoten over en sprenkel de balsamico erover.
Als laatste een snufje gemalen zwarte peper en serveer direct.
Bron: Franceska Kookt
0 reacties:
Een reactie posten