RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Wild Gehaktballen


Wild Gehaktballen

Ingredienten:

500 gram wildgehakt, ( hert en wild zwijn )
 1 ei
 5 eetlepels panko of paneermeel
 1 theelepel gedroogde tijm
 1/2 theelepel cayennepeper
 3 theelepels Worcestershiresauce
 olie en boter om in te bakken
 350 - 400 ml wildfond

Bereiden:

Doe het gehakt in een kom en meng het met de panko, het ei, de tijm, de cayennepeper en de Worcestershiresauce. 
Meng alles goed door elkaar, verdeel het in mengsel in vier porties en draai daar vier gehaktballen van.
 Let er op dat er geen ‘naadjes’ meer in de wildgehaktballen zitten.
Leg de gehaktballen op een bord en zet dat voor een half uur in de koelkast om ze op te laten stijven.
Verhit in een braadpan een flinke klont boter en een scheutje olie.
Bak de wildgehaktballen rondom bruin aan.
 Als het te hard gaat zet dan het vuur wat lager.
Voeg dan voorzichtig de wildfond toe, en sudder de gehaktballen op een laag vuurtje in een half uurtje gaar. 
Draai ze af en toe even om met een vleestang.
Serveer de gehaktballen bijvoorbeeld bij een zuurkoolstamppot.



 

0 reacties:

Een reactie posten