Geitenkaas Truffels
Lekkere hartige truffels
Lekker bij een borrel of als onderdeel van een koud buffet
Ingredienten:
200 gram geitenkaas schijfjes
50 gram gedroogde cranberry's
30 gram hazelnoten
2 takjes verse rozemarijn
Bereiden:
Rol elk geitenkaasschijfje met vochtige handen tot een kleine balletje, zodat je 12 balletjes hebt.
Leg ze op een bord en laat ze 10 min. in de koelkast opstijven.
Snijd ondertussen de gedroogde cranberry’s, hazelnoten en de naaldjes van de takjes rozemarijn fijn.
Rol 4 balletjes door de cranberry,
4 balletjes door de hazelnoot en 4 balletjes door de rozemarijn.
Combinatietip
Lekker met brood of toastjes; het hapje is daarmee niet langer glutenvrij.
Bewaartip
Je kunt de balletjes 1-2 dagen van tevoren maken en afgedekt met vershoudfolie in de koelkast bewaren.
Bron: Allerhande
0 reacties:
Een reactie posten