Carpaccio van Ossehaas
Ingrediƫnten:
200 gram ossenhaas (in dunne plakjes)1 kropje lolo roso sla
2 eetlepel geroosterde pijnboompitten
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel verse basilicum
alfalfa
Voor de dressing:
2 eetlepel olijf olie
1 eetlepel pesto
2 eetlepels rode wijn azijn
1 theelepel mosterd
1/2 eetlepel honing
peper
Bereiding dressing:
Doe de olijfolie de rode wijn azijn en de honing in een schaaltje en klop het goed door elkaar
Voeg de mosterd de pesto toe en klop nog even goed door Maak het geheel af met wat peper naar smaak.
Garnering:
Verdeel de sla over de borden
Drapeer de ossen haas erover.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Verdeel de dressing over de ossenhaas
Verdeel de kappertjes en de pijnboompitjes over de ossehaas
Garneer het geheel met verse basilicum, en de alfalfa.
0 reacties:
Een reactie posten