Dit recept heb ik weer van Kevin van Closet Cooking
Ook hier staan weer cups bij de maten
Je kunt ook een kopje nemen en die maat aanhouden
Maar je kunt ook een setje kopen in een kookwinkel of warenhuis
Is wel zo handig en de lepels zijn ook makkelijk om gelijk mee te nemen
Pumpkin Pie Cheesecake
Ingredienten:
2 cups gemberkoekjes (fijn gemalen)
1/3 cup suiker 1/4 theelepel kaneel
6 eetlepels boter (gesmolten)
3 pakjes cream cheese (monchou of filadelphia)(kamertemperatuur)
3 licht geklopte eieren
1 cup bruine suiker
1 cup pompoen puree
1 theelepel vanille
1 theelepel kaneel
1/2 theelepel gember
1/4 theelepel kruidnagel (gemalen)
1/4 theelepel nootmuskaat
Bereiding:
Mix de gemberkoekjes, gember en de boter
Doe ze in een bakvorm en druk goed aan op de bodem en de zijkant
Bak deze korst voor 5 minuten in een voorverwarmde oven (175 C graden)
Haal uit de oven en zet opzij
Mix de eieren met de suiker,pompoenpuree, vanille en de andere specerijen
Giet het mengsel in de weggezette vorm
Zet opnieuw in de oven
Bak voor 60 a 70 minuten op 175 C graden
Laat helemaal afkoelen
Zet in de koelkast en laat een nacht goed koud worden
0 reacties:
Een reactie posten