RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Cranberry & Pecan Croissant Brood Pudding

Cranberry & Pecan Croissant Brood Pudding
Een luxe versie van broodpudding....
Ik had deze pannetjes gekocht....ze stonden al een tijdje op mn verlanglijstje
Maar ze waren vrij prijzig
Tot ik bij Aan de Dis (Intratuin) kwam en ze in de aanbieding waren
Gelijk 4 gekocht...
Leuk om stoofpotje voor 1 persoon te maken
En ieder een eigen potje te geven b.v. jachtschoteltje.
Ook toetjes uit de oven kunnen er leuk in
En wat dacht je van soep (met bladerdeeg dakje)
Ik denk dat ik ze geregeld zal gebruik

Ingredients:
1/4 cup gedroogde cranberries
1/4 cup pecannoten, gehakt
2 cups slagroom
1 vanille stokje (of 3 theelepels vanille extract)
4 grote eidooiers
3/4 cup suiker 
1/4 theelepel zout
3 grote croissant (dag oud)

Bereiding:
Verwarm de oven voor op
Preheat the oven to 350° F.
Vet 2 ovenvaste kommetjes in of spray met olie in
Zet de cranberries in een schaaltje heet water voor ca 20 minuten
Laat ze goed uitlekken
Toast de pecannoten in de koekenpan (verbrand ze niet)
Doe op een schotel en laat afkoelen
Doe de slagroom in een steelpan en op halfhoog vuur verhitten
Doe de gespleten vanille stokje erbij of het extract
Laat op laag vuur ca 10 minuten sudderen
Verwijder het vanille stokje
Doe de eidooiers in een kom met de suiker en het zout
Klop alles goed door met de mixer of garde
Giet langzaam het roommengsel erbij (blijf kloppen)
Breek de croissantjes in 6 stukjes
Doe de croisantje in een schaal
Doe de cream massa eroverheen
Laat even 10 minuten staan zodat de croissant het mengsel kunnen absorberen
Doe de cranberries erover heen en roer het voorzichtig om
Schep het mengsel in de ingevette kommetjes
Strooi de pecannootjes erover
Zet de kommetjes op een bakplaat in de oven ca 25 minuten
Serveer ze warm met geklopte slagroom of ijs

Bron:Willowbirdbaking

0 reacties:

Een reactie posten