RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gevulde eieren

Gevulde eieren

Gevulde eitjes smaken altijd:
Gewoon als hapje of als onderdeel van een koud buffet
Met verschillende vullingen is het eitje ook iedere keer een verrassing

Bereiding

Basisrecept.
Prik een gaatje in de bolle kant van het ei
Zet de eieren op met koud water
Beweeg de eerste 2 minuten de eieren zodat de dooiers mooi in het midden komen
Laat 10 minuten koken
Pellen en halveren en de dooiers eruit halen.
Eigeel fijnprakken met mayonaise.
De ingredienten toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Koud wegzetten.



Vullingen:

Met tonijn en olijven:
50 gr.gepureerde tonijn door eimengsel mengen en met een plakjes olijf garneren.

Met ansjovis:
4 fijngehakte ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes door het eimengsel doen.
Garneer met een opgerolde stukje ansjovis.

Met garnalen:
50 gr.grofgehakte garnalen door eimengsel en mengen met 1 theelepel dille en een beetje citroensap.
Met een garnaal garneren.

Met rauwe ham:
50 gr.fijngehakte ham en 1 eetlepel gesnipperde bieslook door het eimengsel doen.
Met aspergepunten garneren.

Met gorgonzola: 50 gr.gorgonzola fijnprakken en met eimengsel mengen.
Versier het met een reepje tomaat.



Met kruiden:
2 eetlepels gehakte kruiden (Peterselie,bieslook,basilicum,kervel)
1 eetlepel zeer fijngesneden sjalotje en wat mosterd door het eimengsel mengen.
Versier het met kervel

Met parmesaanse kaas en tomaat:
1 eetlepel geraspte kaas en een eetlepel ontvelde en fijngesneden tomaat met eimengsel mengen.
Garneer met basilicum.

Met gerookte forel:
50 gr.gerookte forel fijnprakken en door het eimengsel mengen.
Garneer met peterselie.

Met gerookte zalm:
50 gr.gerookte zalm fijnsnijden en samen met citroensap en dille bij het eimengsel doen.
Garneer met tuinkers.

Met kaviaar of zalmeitjes:
Het basisrecept in het ei spuiten en garneren met kaviaar of zalmeitjes.
 

0 reacties:

Een reactie posten