Makreelcreme
Ingredienten:
100 gram gerookte makreelfilet
3 eetlepels mayonaise
1/2 eetlepel mierikswortel (potje, Kühne)
1/2 eetlepel citroensap
peper
6 gedroogde tomaatjes
18 snackcups of ronde toastjes
3 eetlepels mayonaise
1/2 eetlepel mierikswortel (potje, Kühne)
1/2 eetlepel citroensap
peper
6 gedroogde tomaatjes
18 snackcups of ronde toastjes
Bereiding:
Verwijder het vel van de gerookte makreelfilet,
snijd de vis in stukken en pureer ze met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap.
Breng de crème op smaak met
Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.
Snijd 6 gedroogde tomaatjes in reepjes.
Leg 18 snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin.
Verdeel de tomaatreepjes erover.
snijd de vis in stukken en pureer ze met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap.
Breng de crème op smaak met
Bewaar tot gebruik in een afgesloten bakje.
Snijd 6 gedroogde tomaatjes in reepjes.
Leg 18 snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin.
Verdeel de tomaatreepjes erover.
0 reacties:
Een reactie posten