RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gerookte Zalm Krans

 


Gerookte Zalm Krans

Een heerlijke krans om op te peuzelen met toast of crackers
En een glaasje vrolijkheid....
Feestelijk en yummie
Ook goed voor een koud buffet

Ingredienten:

1  venkel knol (schoongemaakt en kern verwijderd)
3 limoentjes
2 lente of bosuitjes 
3 grote rijpe avocados
250 gram kleine cucumbers (geschild enin lengte in plakken gesneden)
200 gram radijsjes (schoongemaakt en in dunne plakjes) 
400 gram zalm  (in plakjes)
Extra virgin olijfolie (om te druppelen)
Creme Fraiche 
Zalmeitjes
Verse dille (topjes om te serveren)
Kiemgroente of Sprouts
Crackers of Toast (om te serveren

Bereiden:

Snij de venkel in dunne plakjes in de lengte (gebruik een mandoline)
Doe in een kom met het sap van 1 limoes en snufje zout
Hussel door elkaar en zet opzij
Snij de uitjes in 8 cm lengte en snij ze dun in de lengte
Zet in een kom met ijswater ca 3 minuten of tot ze iets gekruld zijn
Haal ze uit het water en laat ze uitlekken.
Prak de avocado in een kom (niet te fijn...eerder beetje grof)
Voeg het sap van de overige limoenen toe
Breng op smaak met peper en zout en roer door elkaar
Giet de venkel af en droog beetje met keukenrol
Maak op een mooi bord of platte schaal bergjes van de avocado
Leg hier de venkel tussen, de komkommerlinten, radijsjes, ui en zalm
Druppel er olijfolie over en peper 
Versier met de creme fraiche en zalm eitjes
Strroi er dille en kiemen of sprouts over
Serveer met toast en/of crackers

Bron: Taste


0 reacties:

Een reactie posten