RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kopjes Gebak.


Kopjes Gebak

Dit is toch super leuk
De mok, beker of kopje moeten natuurlijk in de magnetron kunnen
Vooral kinderen vinden dit leuk
Je kunt ze ook storten op een schoteltje

Ingrediënten per Kopje

2 eetlepels bloem
1 theelepel suiker
2 eetlepels melk
 1 eetlepel neutrale olie
1 theelepel bakpoeder
1 ei

Bereiden:

Basisrecept voor kopjesgebak


 Reken per kopje op 2 eetlepels meel, suiker en melk, 1eetlepel neutrale olie, 1 theelepel bakpoeder en een ei.
 Meng eerst de droge ingrediënten en roer de vloeibare ingrediënten er vervolgens door.
 Vul de kopjes slechts voor de helft met deeg. 
Als u het gebakje wilt storten, dan eerst goed met boter instrijken!
Zet ze 90 seconden bij 800 watt in de magnetron. 
Of  ca 20 minuten met 180° in de oven.

Variaties naar wens

Voeg naar smaak toe aan het deeg: cacaopoeder, 
vanillesuiker, stukjes chocolade, amandelen, noten, havermout, gedroogde, gekonfijte of verse vruchten of een scheutje rum... 
Je kunt uw fantasie de vrije loop laten.
 En probeer ook zeker eens hartige varianten! Misschien met bosuitjes en crème fraîche?
Achteraf versieren
Als u het kopjesgebak stort, dan werken poedersuiker, chocolade saus of suikerglazuur heel goed. 
Hetzelfde geldt voor suikerdecoratie of snippers.
 Ook een beetje vloeibare slagroom of een geroerde pudding zijn uitstekende ideeën. 
U zult zien: met deze kleine gebakjes probeer je veel eerder iets uit en verras je jezelf.




 

0 reacties:

Een reactie posten