RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Rozemarijn Aardappeltjes


Rozemarijn Aardappelen

Gebakken aardappeltjes smaken altijd
Deze rozemarijn aardappeltjes zijn heerlijk bij de reerug met rode bessensaus
Dit recept komt ook van Villeroy & Boch
Zeker de moeite om daar even rond te neuzen
Klik onder op de bron:

Ingredienten:

 1,2 kg voornamelijk vastkokende aardappelen
 zout
5 - 6 eetlepels geklaarde boter
 3 takjes rozemarijn

Voor vier personen
voorbereidingstijd: 20 min. + 25 min. kooktijd

Bereiden:

Was de aardappelen en kook ze in een pan met gezouten water tot ze zacht zijn. 
Giet de aardappelen af, indien gewenst schillen en laat ze daarna afkoelen. 
(De aardappelen kunnen ook de dag ervoor gekookt en geschild worden.)
Snij de aardappelen ongeveer 15 minuten voor het serveren in vieren en pluk de rozemarijntakken in kleine stukjes.
Verhit de geklaarde boter in een of twee brede koekenpannen en bak de aardappelen op een gemiddelde temperatuur tot ze aan alle kanten goudbruin zijn, terwijl je de aardappelen meerdere keren omdraait. 
Voeg kort voor het einde van het bakken rozemarijn toe en bak tot de naalden krokant zijn.
 Leg de rozemarijnaardappelen op een bakje met keukenpapier om te ontvetten, breng op smaak met zout en doe ze in een schaal of kleine schaaltjes 
Serveer direct.



 

0 reacties:

Een reactie posten