RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Vegetarische Vulling voor Gevogelte


Vegetarische Vulling

Stuffing of vulling is echt iets uit Engeland en Amerika
Daar worden  de kalkoenen,gansen,eenden gevuld en dan gebraden in de oven
 Ik vind de vulling apart erbij het lekkerst
Je bakt de stuffing dan in de oven. en serveer het als een side dish
Deze vulling met salie is mijn favoriete vulling
Ik maak het ook wel als ik kip uit de oven eet, 
Net zo lekker als met kerst....

Ingredienten

40 gram boter
2 uien (fijn gesnipperd)
8 blaadjes salie (fijn gehakt)
125 gram vers broodkruim
1 ei
zout en peper

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
Maak een koekenpan heet met beetje boter
Fruit de uien en de salie in de boter (ca 5 minuten tot het zacht is)
Doe de broodkruimels in een schaal en voeg het ui/salie mengsel toe
Voeg het ei toe en kruid het verder af met peper en zout
Mix alles goed door elkaar en maak er balletjes van (golfbal grootte)
Leg ze in een ovenschaal en rooster ze 20 minuten tot ze knapperig zijn

Recept van James Martin


 

0 reacties:

Een reactie posten