RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Spaanse Turrones


Spaanse Turrones

Ook dit recept komt van de site van Villeroy en Boch
En in zo een mooi schaaltjes is het niet alleen mooi om te zien,
 maar ook om te presenteren.....
Klik op de link beneden bij Bron en bekijk eens wat voor moois  (en lekkers) ze hebben

Ingredienten:

 200 gram  amandel staafjes
3 eiwitten (M)
500 gram honing, vloeibaar
1 snufje zout

Bereiden:

Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en knip een strook bakpapier om de vorm te bedekken.
 Rooster de amandelen 10 minuten in een pan op middelhoog vuur.
 Klop de eiwitten stijf. 
Breng de honing in een middelgrote pan (ongeveer 3 liter) aan de kook.
 Haal de pan van het vuur en roer het eiwit er voorzichtig met een deegschraper door.
 Laat de massa 20-25 minuten sudderen op een zeer laag vuur, voortdurend roeren. De massa neemt aanvankelijk in volume toe, verdampt vervolgens en krijgt dan kleur. In de laatste minuten van het koken moet de bodem zichtbaar zijn tijdens het roeren.
 Laten sudderen en roeren blijven totdat de massa karamelkleurig is.
Haal de pan van het vuur. Voeg amandelen en een snufje zout toe en roer. 
Giet het mengsel in de bakvorm en laat het tot kamertemperatuur afkoelen. 
Leg de strook bakpapier erop en laat dit 3 uur in de koelkast opstijven.

Tip: 
Om te controleren of het mengsel klaar is, kun je een druppel op een klein bordje doen en dit 1 minuut in de vriezer plaatsen. 
Als de druppel stijf wordt, dan mag de pan van het fornuis.


 

0 reacties:

Een reactie posten