RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Anti Pasto



AntiPasto

Een heerlijke schaal met allerlei hapjes
Het meeste werk is om alles leuk op de schaal te leggen
Dat moet niet zo moeilijk zijn
En met de schaal hoef je niet te leuren
Die is zo leeg....




Ingredienten:

1 pond bocconcini (kleine mozzarella cheese balletjes)
1+1/2 eetlepels extra virgin olie
1 eetlepel platte peterselie (gehakt)
1/2 theelepel gekneusde rode peperkorrels
Zout + peper
1 cup geroosterde paprika
1 klein knoflookteentje (fijn gesneden)
2 kropjes radicchio sla (blaadjes)
8 vijgen (in helften)
2 cups artisjokharten (in vieren en uitgelekt)
500 gram peccorino kaas (in blokjes)
1 pond provolone kaas (in blokjes)
3/4 pond gedroogde soppressata (dun gesneden)
1 + 1/2 cup peperoncini (pepers uitgelekt)
1 + 1/2 cup gemengde olijven
1 + 1/2 cup peppadew pepers
2 ons salami (dun gesneden)
2 ons prosciutto (dun gesneden)
Soepstengels, stokbrood,baquette en / of crackers

Bereiden:

In een kleine schaal de bocconcini,olijfolie,peterselie en rode pepers doen
Hussel alles door elkaar
Zet even opzij
In een kleine schaal de geroosterde paprika en knoflook vermengen
Zet even opzij
Beleg een grote platte schaal met radicchio slablaadjes
Leg alle ingredienten op een decoratieve manier op de schaal (geen brood of stengels)
Serveer ze met de soepstengels, brood of crackers

0 reacties:

Een reactie posten