AntiPasto
Een heerlijke schaal met allerlei hapjes
Het meeste werk is om alles leuk op de schaal te leggen
Dat moet niet zo moeilijk zijn
En met de schaal hoef je niet te leuren
Die is zo leeg....
Ingredienten:
1 pond bocconcini (kleine mozzarella cheese balletjes)
1+1/2 eetlepels extra virgin olie
1 eetlepel platte peterselie (gehakt)
1/2 theelepel gekneusde rode peperkorrels
Zout + peper
1 cup geroosterde paprika
1 klein knoflookteentje (fijn gesneden)
2 kropjes radicchio sla (blaadjes)
8 vijgen (in helften)
2 cups artisjokharten (in vieren en uitgelekt)
500 gram peccorino kaas (in blokjes)
1 pond provolone kaas (in blokjes)
3/4 pond gedroogde soppressata (dun gesneden)
1 + 1/2 cup peperoncini (pepers uitgelekt)
1 + 1/2 cup gemengde olijven
1 + 1/2 cup peppadew pepers
2 ons salami (dun gesneden)
2 ons prosciutto (dun gesneden)
1+1/2 eetlepels extra virgin olie
1 eetlepel platte peterselie (gehakt)
1/2 theelepel gekneusde rode peperkorrels
Zout + peper
1 cup geroosterde paprika
1 klein knoflookteentje (fijn gesneden)
2 kropjes radicchio sla (blaadjes)
8 vijgen (in helften)
2 cups artisjokharten (in vieren en uitgelekt)
500 gram peccorino kaas (in blokjes)
1 pond provolone kaas (in blokjes)
3/4 pond gedroogde soppressata (dun gesneden)
1 + 1/2 cup peperoncini (pepers uitgelekt)
1 + 1/2 cup gemengde olijven
1 + 1/2 cup peppadew pepers
2 ons salami (dun gesneden)
2 ons prosciutto (dun gesneden)
Soepstengels, stokbrood,baquette en / of crackers
Bereiden:
In een kleine schaal de bocconcini,olijfolie,peterselie en rode pepers doen
Hussel alles door elkaar
Zet even opzij
Hussel alles door elkaar
Zet even opzij
In een kleine schaal de geroosterde paprika en knoflook vermengen
Zet even opzij
Zet even opzij
Beleg een grote platte schaal met radicchio slablaadjes
Leg alle ingredienten op een decoratieve manier op de schaal (geen brood of stengels)
Serveer ze met de soepstengels, brood of crackers
Leg alle ingredienten op een decoratieve manier op de schaal (geen brood of stengels)
Serveer ze met de soepstengels, brood of crackers
Bron: Martha Stewart
0 reacties:
Een reactie posten