RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Geitenkaas Taartje


Geitenkaas Taartje

Ingredienten:

125 gram boter (ongezouten op kamertemperatuur)
2 pond geitenkaas
1 theelepel zout
3/4 theelepel peper
1/4 cup olijfolie (extra virgin)
2 cups mintpesto (recept onder aan)
2 cups vijgen of pruimenjam
crackers  of crostini

Bereiden:

Bekleed een terrine vorm met bakpapier
Zet opzij
Klop de boter met de mixer zacht
Voeg de geitenkaas toe (steeds een klein beetje)
Er mogen geen klontjes meer in zitten
Voeg zout & peper toe
Verdeel dit mengsel in 3 porties
Gebruik een spatel om 1/3 in de terrine te doen
Smeer het uit over de bodem
Doe nu de pesto eroverheen
Smeer het goed over de laag geitenkaas
Nu weer een laag geitenkaasmengsel
Dan de pruimen of vijgenjam erover
Gevolgd door de laatste laag geitenkaas
Bedek het met plasticfolie en zet in de koelkast tot het stevig is
Stort het geitenkaastaartje op een bord
Geef er crackers of crostini bij



Mint Pesto

Ingredienten:

3 cups verse muntblaadjes
1 & 1/2 cup platte peterselie
1 & 1/2 cup pijnboompitjes of pecannootjes
3/4 theelepel zout
1 & 1/2 cup extra virgin olijfolie

Bereiden:

Doe alle ingredienten in een blender
Laat de blender draaien tot een mooie zachte pesto

0 reacties:

Een reactie posten