.
Avocadosoep met lente/bosuitjes en cashewnoten
4 personen
Ingredienten:
2 rijpe avocado´s
3 lente-bosuitjes
100 gram cashewnoten
1 liter kippenbouillon (van tablet)
peper
1 theelepel worcestersaus
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie
1 deciliter slagroom
geroosterd witbrood
boter
Bereiding:
Halveer de avocado´s.
Verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schillen.
Pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine met citroensap . Hak daarna de noten fijn.
Snipper de lente-bosuitjes en snijd het loof in ringetjes.
Fruit de uitjes zonder loof in een soeppan.
Giet de bouillon erbij, verwarm deze en voeg de avocado al roerend in gedeelten toe.
Voeg de noten, peper en worcestersaus toe.
Verwarm de soep tegen de kook aan.
Schep het loof van de lente-bosuitjes en de slagroom erdoor en serveer het gerecht met geroosterd witbrood en boter.
10 uur geleden
0 reacties:
Een reactie posten