RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Peertjes in Portsaus met Stilton



Peertjes in Portsaus met Stilton
Recept voor 4 personen.

Dit gerechtje zou ook als voorgerechtje kunnen dienen.
Ingredienten:
4 roodkokende stoofpeertjes (Saint Rémy of Gieser Wildeman )
1/2 citroen
2 dl rode port
100 gr lichtbruine basterdsuiker
1 kaneelstokje
2 kruidnagels
1 mespunt nootmuskaat
150 gr Blue Stilton
8 walnoten

Bereidingswijze:
Schil de peertjes, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen.
Boen de citroen onder koud stromend water goed schoon en schil hem dun.
Breng in een pan de port met 1 dl water aan de kook en los er al roerend de suiker in op.
Voeg het kaneelstokje, de kruidnagels, de nootmuskaat en de citroenschil toe.
Leg de peertjes in de portsaus en stoof ze op laag vuur afgedekt in ± 10 minuten beetgaar.
Neem de citroenschil en de kruidnagels uit het stoofvocht.
Laat de peertjes afgedekt afkoelen.
Snijd de Stilton in reepjes.
Schik op 4 bordjes elk 4 peerpartjes, verdeel er de Stilton tussen, garneer met de walnoten en schenk er het stoofvocht over.


0 reacties:

Een reactie posten