RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Tongfilet a la Pompadour

.



Tongfilet a la Pompadour

Ingrediënten:
8 tongfilets
1 dl droge witte wijn
2 ½ dl visbouillon (tablet)
1 wortel, in stukken
1 ui, in stukken
2 takjes peterselie
1 laurierblad
150 gr garnalen
200 gr champignons, in dunne plakjes
1/8 liter slagroom
50 gr boter

Bereiding:
Tongfilets oprollen en met cocktailprikker vastzetten of met draadje vastbinden.
Wijn en bouillon met wortel, ui, peterselie en laurier aan de kook brengen en ± 15 minuten zachtjes trekken.
Vuur temperen.
Visrolletjes in het vocht leggen en ± 8 minuten pocheren (niet koken)
Vis uit pan scheppen en op warme schaal leggen.
Garnalen ± 5 minuten in bouillon warmen.
Garnalen naast de visrolletjes leggen.
Warm houden.
Bouillon zeven en laten inkoken tot 2 dl.
Room toevoegen en nog ± 5 minuten zacht laten koken.
Intussen in 25 gr boter champignons ± 5 minuten zacht bakken.
Champignons ook op schaal leggen.
Rest van boter door de saus roeren (niet meer koken)
Serveer de saus apart bij de tongfilets, garnalen en champignons.

0 reacties:

Een reactie posten