RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Peer en Camembert


Peer en Camembert

Ingredienten:

1 Camembert of Brie (koud)
1 eetlepel ongezouten boter
2 eetlepels brandy
1 grote peer (geschild en in stukjes)
1 theelepel verse rozemarijn (gehakt)
2 eetlepel balsamico azijn
1 eetlepel honing
8 halve walnoten

Bereiden

Snij de camembert overdwars doormidden zodat je 2 camembert`s hebt
Zet even opzij
Laat de boter in een koekenpan smelten
Voeg de peerblokjes toe en kook ze zacht (3 minuten)
Roer de brandy erdoor en kook voor 1 minuut
Voeg de rozemarijn toe en roer alles goed door
Haal van het vuur af
Op 1 helft van de camembert het perenmemgsel verdelen (houd 2 eetlepels apart voor garnering)
Zet deze helft op een mooie schaal
Zet de koekenpan weer op het vuur voeg de balsamico en de honing toe
Laat heel zachtjes sudderen (3 minuten) tot het beetje dikker is
Zet opzij om af te koelen (5 minuten)
Giet de afgekoelde balsamico honingmengsel over de peren en camembert
Leg de andere camembert helft erboven op
Leg hier op de 2 lepels perenmengsel en de walnoten
Sprenkel er wat rozemarijn over
Hierover de resterende balsamico honingmengsel
Serveer direkt

0 reacties:

Een reactie posten