RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kersen Kerst Cake


Kersen Kerst Cake

Ingrediënten
225 gram rietsuiker
225 gram boter
2 eieren
115 ml sinaasappelsap
225 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
330 gram  rozijnen
225 gram geglaceerde kersen, gehalveerd

Bereiden:
De oven voorverwarmen op 150°C/gasstand 2
Een bakvorm van 23x13 cm met vetvrij papier beleggen.
Boter of margarine met suiker licht en luchtig opkloppen
Geklopt ei en sinaasappelsap toevoegen en goed mengen.
Bloem en bakpoeder in een kom zeven
75 gr van de bloemmix apart houden en vermengen met rozijnen en
(dan zakken ze niet naar de bodem van de cake)
De rest aan het mengsel toevoegen en vermengen
Vervolgens rozijnen met kersen aan het deeg toevoegen en grof vermengen
Het beslag in de bakvorm schenken.
2 a 2 en 1/2 uur in de voorverwarmde oven bakken
De cake is het lekkerst als je hem een paar dagen na bereiding serveerd
 Bewaar hem dan in de folie of in een goed afgesloten koektrommel

Bron:All Recipes

0 reacties:

Een reactie posten