Kerst Tutti Frutti Truffels
Ingredienten:
200 gram witte chocolade (in stukjes)
125 gram boter (in blokjes)
150 gram glace kersen (rood en geel en groen)
6 biskwietjes
50 gram gedroogde cranberries
Bereiden:
Doe de chocolade in een kom en verwarm ze au bain marie met de boter
Doe de kersen in een zeef en spoel ze af.
Droog ze met keukenrol (ze mogen niet meer plakkerig zijn.
Hak de kersen fijn
Doe dit bij de gesmolten chocolade
Voeg de cranberries toe
Doe de biskwietjes in een plastic zakje en rol met de deegroller erover tot het fijne kruimels zijn.
Doe bij het chocolade mengsel
Bedek een klein cakeblik met plastic huishoudfolie
Giet de chocolade hier in.
Doe huishoudfolie over de bovenkant en strijk het glad
Zet weg om uit te harden (koelkast) voor een paar uur
Haal daarna uit de koelkast en snijd er vierkantjes van.
Bron: Daily Mail
0 reacties:
Een reactie posten