RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kerstham met Dille


Kerstham met dille

Ham is al jaren een favoriet hier.
Dirk is er gek op en hij is niet zo weg van kalkoen.
Dit recept komt mooi van pas om de ham eens anders te kruiden.
Ziet er in ieder geval goed uit.
En heb je over is het lekker op brood of als hamsalade.

 IngrediĆ«nten:

1 eetlepel honing 
1 theelepel gemalen kruidnagel 
1 eetlepel zonnebloemolie  
1 beenham (ca. 700 g, op kamertemperatuur)  
30 gram boter  
2/3 bakje dille (a 15 g)  
2 eetlepels grove mosterd

Bereiden:

 Verwarm de oven voor op 175 °C. 
Meng de honing, kruidnagel en olie in een kom. 
Bestrijk de beenham ermee. 
Leg de ham met de boter in de ovenschaal. 
Bak in de oven in ca. 1 uur gaar. 
Draai elke 15 minuten om
Snijd ondertussen de dille fijn. 
Meng in een kom met de mosterd. 
Bestrijk na het bakken de beenham ermee. 
Laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. 
Snijd het vlees aan tafel aan.


0 reacties:

Een reactie posten