Broodje Romige Zalm
Met deze vlugge lunch straf je niemand
Een beetje rauwkost in schaaltje erbij en je bent klaar
Vlug en smakelijk.....
Ingredienten
4 eieren
4 witte Italiaanse bollen
200 g gerookte zalm
1 lente-uitje, in zeer fijne ringetjes gesneden
100 g mascarpone
zout en versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kook de eieren 4 minuten zacht in koken water.
Halveer de broodjes en rooster de licht onder grill.
Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan een kant in ongeveer 20 seconden.
Roer de lente-ui door de mascarpone, breng op smaak met peper en zout.
Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm.
Pel de eieren en leg deze op de mascarpone.
Bestooi met zout en peper (indien nog nodig)en bedek alles met het de bovenste helft.
Bron: Jumbo
0 reacties:
Een reactie posten