Bruschetta met Kruidige Kersenjam en Geitenkaas
Er is altijd tijd voor een gezellige borrel!
Op zoek naar een lekker hapje?
Maak deze feestelijke en super makkelijke bruschetta’s met kruidige kersenjam en geitenkaas.
Heerlijk om te zien en om op te eten!
Ingrediënten
4 eetlepels Hero Zwarte Kersenjam
8 sneetje(s) stokbrood of ciabatta
3 takjes tijm fijngehakt
1⁄2 sjalot gesnipperd
1 teentje knoflook (geperst)
1 sap en rasp van citroen
80 gram zachte geitenkaas
8 pecannoten
peper en zout
Bereiden:
Meng de zwarte kersenjam met de citroen (sap en rasp), knoflook, sjalot en tijm en breng op smaak met peper en zout.
Besmeer de plakken brood met de kruidige kersenjam, verdeel de geitenkaas er overheen en garneer met de pecannoten.
Bron: Hero
0 reacties:
Een reactie posten