RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Garnalensoep

Garnalensoep

Ingredienten
voor 4 personen:
1 kg ongepelde hollandse garnalen
75 gr tomatenpuree
1 wortel
1 ui
3 teentjes knoflook
40 cl droge, witte wijn
8 cl cognac
1 l visbouillon
1 koffielepel curry
20 gr boter
15 cl room
peper en zout

Bereiding
Pel en snipper de ajuin en look fijn.
Schil de wortel en snij ze in kleine blokjes.
Pel de garnalen en hou de koppen en schalen bij.
Verwarm de olie in een pot op een gemiddeld vuur.
Doe de uien, wortel en look in de pan en stoof die glazig zonder te bruinen gedurende 3-4 minuten.
Voeg er de koppen en schalen van de garnalen bij en meng.
Giet er de cognac over en flambeer.
Deglaceer dan met de witte wijn en meng alles goed dooreen.
Breng aan de kook.
Meng er het tomatenpuree en de curry onder.
Giet er de visbouillon bij en kruid met peper en zout.
Zet een deksel op de pot en laat de soep zachtjes koken gedurende 20 minuten.
Haal de pot van het vuur en passeer de inhoud door een zeef.
Zet deze soep terug op een zacht vuur en meng er de room en boter door.
Mix de soep met een stafmixer.
Verdeel de gepelde garnalen over de borden en lepel de soep in de borden.
Serveer gelijk...
~ ~ ~ ~ ~

0 reacties:

Een reactie plaatsen