16 uur geleden
.
Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.
Groetjes......Jeanne
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??
Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...
~*~*~*~
En als je toch aan het overstappen bent....
Daar vind je recepten en een praatje
~*~*~*~
Roomijs van witte chocolade met whiskey
Roomijs van witte chocolade met whiskey
Ingredienten:
175 gram witte chocolade
40 gram boter
4 eetlepels whisky
4 eidooiers
30 gram suiker
200 gram slagroom lobbig geklopt
Bereiding:
Smelt de chocolade met de boter (au bain marie)
Voeg de whisky toe
Klop de eidooiers luchtig, voeg de suiker toe en klop stijf en wittig
Meng met de chocolade, voeg de slagroom toe
Vries in
(klop om het halfuur even door om grote ijskristallen te voorkomen)
Of gebruik de ijmachine tot het ijs goed is.
TIP:Serveer dit in het voorjaar met rabarber compote
En in de winter met gebakken appels of met appeltaart
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
0 reacties:
Een reactie posten