RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Gesuikerde Cranberries


Gesuikerde Cranberry`s

Ik ben gek op cranberries...
Ik heb het al eens verteld denk ik
En recepten met cranberries zijn ook welkom
Bij Gastronomie vond ik dit recept
Leuk om te zien en leuk om te maken
Op deze manier zijn het net bevroren besjes
Leuk om Taarten, Cake, IJs en Yoghurt mee te versieren....

Ingredienten:

1  cup  water
1  cup  verse cranberries
1 cup kristalsuiker
1/2  cup  fijne suiker

Bereiding:

Was de cranberries en haal de lelijke ertussen uit
Zet even opzij
Doe het water en de kristalsuiker in een pannetje


Kook het op halfhoog vuur onder voortdurend roeren tot de suiker is opgelost
Breng aan de kook en zet opzij
Doe het suikerstroopje en de cranberries in een kom
Dek het af en laat 4 uur staan
Doe de cranberries in een vergiet of zeef en laat uitlekken


Doe de fijne suiker op een bord en rol de cranberries erin kleine porties door
Leg de cranberries op een bakplaat om te drogen op kamertemperatuur (ca 1 uur)


Gebruik de cranberries als garnering op cakes en taarten
Bij puddings of ijs
Maar niks let je om ze zo op te eten

Bron:

3 reacties:

Pink Princess zei

En ze ZIJN toch lekker zo, heb deze vorige week gemaakt...heerlijk ♥

Pink Princess zei

PS je kunt het beste poedersuiker gebruiken voor het buitenste laagje, is heel fijn en smaakt heerlijk (heb helemaal poedersuiker gebruikt trouwens ;) )

Jeanne zei

Ja dat kan ook.
Dan hebben ze in de sneeuw gerold.
Met de fijne suiker is het net rijp wat aan gevroren is.
Maar hoe je het maakt....
Het is gewoon lekker :-))
(ik ga de poedersuiker ook maken
Dan heb je varia
Groetjes..
Jeanne

Een reactie posten