RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Stracciatella Mousse


Stracciatella Mousse       

Ingredienten
voor 4 porties:

150 gram witte chocolade
50 gram donkere chocolade 70% cacao
2 eetlepels rum
250 ml slagroom
2 eierdooiers

Bereiding:

Smelt in een waterbad witte chocolade, rum en voeg indien nodig 1-2 eetlepels warm water.
In een aparte kom, room kloppen tot zachte pieken
Zet even in de koelkast
Klop eierdooiers in een aparte kom, voeg ze toe aan chocolade.
Roer tot gemengd, het mengsel afkoelen gedurende 10-15 minuten.
Voeg de room toe, roer voorzichtig.
Snij de donkere chocolade in kleine stukjes
Voeg het toe aan het mengsel.
Verdeel de room in de dessert cups, bedek met plastic folie.
Zet de bakjes gedurende ten minste 6 uur voor (het beste 's nachts) in de koelkast.


0 reacties:

Een reactie posten