RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Sugar Plums 2


Sugar Plums

Een simpel snoeperijtje wat echt lekker is met Kerst
Doe ze in papieren vormpjes (caises) en het ziet er feestelijk uit.
Kinderen zijn er ook dol op.
En je kunt er mee expirimenteren.....
Doop ze in de gesmolten chocolade en laat de chocolade hard worden.

Ingredienten:

3/4 cup amandelen
1/2 cup gedroogde pruimen
1/2 cup gedroogde abrikozen
1/4 cup gedroogde cranberries
1/4 cup gedroogde kersen
1/2 theelepel sinaasappel rasp
1/4 cup honing
1/4 cup poedersuiker
1/2 theelepel kaneel
1/4 theelepel nootmuskaat
1/4 theelepelkoriander
snufje zout

suiker om in te rollen

Bereiden:

Rooster de amandelen even in een koekenpan
Laat ze afkoelen,
Doe de amandelen met de pruimen, abrikozen, cranberries, kersen en sinaasappel rasp in de keukenmachine
Druk een paar keer op de pulse knop tot het mengsel is fijn gehakt
Doe de overige droge ingredienten in een kom
Roer alles even door
Voeg de honing en het fruit notenmengsel toe
Meng het mengsel goed door elkaar tot het goed vermengd is.
Rol van het mengsel balletjes
Rol ze door de suiker en leg ze in een papieren vormpje of op een schaal.






0 reacties:

Een reactie posten