RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kerstsalade met Chiligarnalen


Kerstsalade met Chiligarnalen

Ingredienten:

2 tenen knoflook
6 semi-zongedroogde tomaten (potje 295 g)
2 eetlepels  verse dille
2 sneetjes wit casinobrood
12 diepvries reuzengarnalen (ontdooid)
2 eetlepels  traditionele olijfolie
1 theelepel Louisiana Gold pepper saus
25 gram rucola

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 220 °C. 
Snijd de knoflook, de semi-gedroogde tomaten en de verse dille fijn. 
Haal de korstjes van het brood. 
Pel de garnalen. 
Verhit de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 2 min. bruin aan. 
Schep de helft van de knoflook erdoor en leg de garnalen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Maal het brood met de pepersaus en dille fijn in de keukenmachine. 
Voeg de rest van de knoflook en eventueel zout toe. 
Verdeel het broodkruim over de garnalen. 
Bak de garnalen in de oven in ca. 15 min. goudbruin en krokant.
Verdeel de rucola met de tomaten en een beetje olie uit het potje over de borden. 
Leg de garnalen erop.

Variatietip:
Je kunt de salade ook maken met 200 gram zalm- of kabeljauwfilet.

Combinatietip:
Lekker met ciabatta (brood) en verse knoflooksaus (bakje 

Bron: A.H be

0 reacties:

Een reactie posten