RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Eendenborst met Zuurkool


Eendenborst met Zuurkool

We zijn zelf niet zo gek op eendenborst..
Nu wist ik ook niet hoe je dat precies moest bereiden.
Ik dacht net als kip.....Dat was het niet echt.
Met dit receptje moet het zeker lekker zijn.
Dus uit proberen en lekker oppeuzelen.

Ingredienten:

30 gram boter
1 ui (grof gesnipperd)
100 gram katenspek (in blokjes of reepjes)
500 gram zuurkool (naturel, uitgelekt)
½ theelepel karwijzaad
1½ eetlepel suiker
200 ml sinaasappelsap
2 grote eendenborsten

Bereiden:

Verhit de boter in een hapjespan en fruit hierin de ui zachtjes 5 minuten.
 Roer de spekreepjes erdoor en bak alles samen nog enkele minuten. 
Schep de zuurkool, karwijzaadjes en suiker door het spek-uienmengsel en voeg het sinaasappelsap en naar smaak peper toe. 
Leg de deksel op de pan en breng alles aan de kook. 
Stoof de zuurkool zachtjes in ca. 30 min. gaar. Schep de zuurkool af en toe om.
Snijd intussen de vette kant van de eendenborsten kruiselings in. 
Bestrooi ze met zout en peper. 
Verhit een koekenpan zonder vet. 
Leg de eendenborsten met de vette kant in de pan en bak deze kant op middelhoog vuur in ca. 8 min. goudbruin en krokant.
 Bak de andere kant nog 3 minuten. 
Leg de eendenborsten op een plank, dek ze af met een stukje aluminiumfolie en laat ze 5 min. rusten.
Verdeel de zuurkool over 4 borden, snijd de eendenborst in dunne plakjes en leg ze ertegenaan.

Bron: Allerhande

0 reacties:

Een reactie posten