RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Bijzonder Kerst Kaasplankje

 


Bijzonder Kerst Kaasplankje

Omschrijving

Kerst is natuurlijk bij uitstek de tijd om indruk te maken met een smaakvol kaasplateau! 
De Taleggio is een unieke kaas met een romige structuur en een smaak die neigt naar paddenstoelen. 
Manchego is bekend om de ongeëvenaarde nootachtige smaak terwijl het geitenkaasje Besace du Berger een intens zuiver toegankelijk karakter heeft.
 De meer uitgesproken kazen op dit plateau zijn de krachtige Zwitserse Gruyère en de heerlijk pikante Brabants Blauw uit pure Hollandse geitenmelk.

Let op!
 Serveer de kaas op kamertemperatuur

Ingredienten




Basace du Berger
Mild...
Besace du Berger is een zachte Franse geitenkaas, uit de Dordogne. 
Hij is in as gerijpt om de rijke smaakeigenschappen van de melk optimaal te behouden.



Zwitserse Gruyère
Ziltig....Nootachtig.....Pikant
De originele Gruyère is een van de bekendste kazen ter wereld. 
Kenmerkend zijn het heerlijk romige mondgevoel en de unieke, kruidig pikante smaak.
 Een perfecte smeltkaas voor bijvoorbeeld een fondue of op een tosti, maar ook zeer geschikt als dessertkaas....




Manchego
Ziltig........Nootachtig........Kruidig
Dit is bekendste en meest geproduceerde kaas in Spanje.
 Hij wordt gemaakt van schapenmelk en komt uit de Zuidelijke provincie La Mancha. De smaak is heerlijk zuiver en verrassend nootachtig.




Galbani Taleggio
Aromatisch......Romig......Nootachtig
De korst van de Galbani Taleggio uit Lombardije is een beetje plakkerig en ziet er vervaarlijk uit. 
Onder die korst zit echter een verrassend romig zuivel met een unieke, verfijnde smaak met nuances van hooi en paddenstoelen.
Deze kaas kan worden geserveerd met fruit, olijven of gegeten worden met brood. Het kan gebruikt worden in gelijke mate gegratineerde op geroosterd brood of gebakken gerechten

Brabants Blauwe Geitenkaas

Zuiver Pikant....
Hollandse blauwaderkaas, gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk.
Heerlijk pikant van smaak en perfect op een kaasplankje of verwerkt in een salade.



Bron: Kaas.nl


0 reacties:

Een reactie posten